In English
Slide

Kuljetuspalvelut

AG-Huttu Oy:llä on voimassa oleva yhteisölupa (liikennelupa) kuorma- ja pakettiautolle sekä taksilupa henkilöliikenteeseen.

Kuljetuskalustomme liikkuu jatkuvasti pitkin Suomea ja perävaunussa on usein tilaa muidenkin asiakkaiden koneille tai tavaroille.

Tiedustelut p. 0400 784944

Asiakastilauskuljetukset

Kuljetamme meiltä ostetun koneen edullisesti asiakkaan kotipihaan saakka heti kaupanteon jälkeen. Asiakas voi myös itse järjestää kuljetuksen haluamallaan tavalla.

Oma kuljetuskalusto mahdollistaa myös esittelykäynnit asiakkaan luona — lähellä tai kaukana.

Muut kuljetukset

Ajamme toisen suunnan keikasta usein tyhjänä tai vajaalla kuormalla. Otamme silloin mielellämme vastaan myös muuta kuljetettavaa kuten koneita, laitteita tai mitä vaan avonaisessa perävaunussa kulkevaa tavaraa.

Kuljetuskalustomme liikenneluvallisessa käytössä

Hyväkuntoinen kuljetuskalustomme muodostuu vuosimallin 2009 MB Actros 1846 rekkaveturista varustettuna 13,6 m pitkällä 3-akselisella, ilmajousituksella varustetulla matalalla Krone-puoliperävaunulla. Mukana kulkevat rampit mahdollistavat koneiden lastauksen perävaunuun ajamalla.

36 tonnin kantavuudella varustettu puoliperävaunuyhdistelmä soveltuu parhaiten kappaletavaran, traktoreiden ja muiden kumipyöräisten ajoneuvojen kuljettamiseen (0-12 ton), ei kuitenkaan rautatelaisten tai vastaavien kaivinkoneiden kuljettamiseen.

Kalustoomme kuuluu myös VW Transporter 4×4 TDI vm. 2012 umpipakettiauto, jonka perään voidaan kytkeä kipillä varustettu 5,1 m pitkä Agados-traileri avattavin ja irroitettavin alumiinilaidoin, kantavuus 1,75 t tai Majava kuomukärry.